Tuesday, April 27, 2010

Kitaran Internet OCD

Dengan nakalnya Najmi Aliff a.k.a Masamaun Chicken telah men-tag aku pada blognya berkenaan Internet OCD Cycle (rujuk post beliau di sini). Memang benar kata-kata beliau, kewujudan berbagai-bagai jenis website kat laman sesawang ni sungguh mengasyikkan hingga kita kadang-kadang lalat lalai dan lupa, terutamnya laman web sosial seperti Facebook. Nak dipendekkan cerita, berikut adalah kitaran OCD aku sendiri yang aku buat tak sampai 15 minit guna paint (cin cai cai).


P/S: Aku nak tag semua orang yang ada blog, dan yang baca post ini, untuk bagitau aku dia punya OCD. Hahaha, dah macam rantai MLM dah...

2 comments:

axbasis said...

heheh. sgt cool bro. siap ade crude yield lg. tp ko biar btol tgk science direct hari2. superr! by the way, ko pjoe n nad keje kat UKM ek? kat MGI ke? ke keje ape?

Joy Kalonas said...

sepatutnya hari2.. sepatutnya laa, hahaha.. tapa2.. aku kna fokus utk jd rajin.. btw, aku dgn pjoe wat RA kat sini, psl public perception.. tp masing2 lain tajuk la, dia buat psl risk analysis, aku lak wat inventory, insyaAllah sambung master terus nnti. pasal nad tu, aritu dia ckp dia kerja sementara je, hehe.

Related Posts with Thumbnails